Entry-header image

Winter

Welkom bij IschglSee Apartments, hoog gelegen in de bergen van Tirol, waar de grenzen van Oostenrijk, Italië en Zwitserland samenkomen. Onze uitzonderlijke locatie biedt vele voordelen, waaronder een korte wandeling van 700 meter van de skilift naar het “familieskigebied See”. Met meer dan 40 km aan zorgvuldig geprepareerde pistes is dit gebied perfect voor wintersporters van alle niveaus.

Voor wie op zoek is naar nog meer avontuur ligt het beroemde skigebied Ischgl, met 239 km aan ongerepte pistes, op slechts 15 minuten rijden. Handig is ook dat er een skibus vertrekt aan de overkant van de straat van je appartement, voor naadloos vervoer naar Ischgl.

Daarnaast hebben de gemakkelijk bereikbare plaatsen Kappl en Galtür, die in de vallei liggen, hun eigen charmante skigebieden, waardoor je wintervakantie nog afwisselender en spannender wordt.

Geniet van een winterwonderland vol eindeloze skimogelijkheden, adembenemende berggezichten en een schat aan activiteiten en attracties. Beleef het toppunt van alpine gastvrijheid in IschglSee Apartments, waar uw droomwintervakantie wacht.