Entry-header image

Skiliften in See

Ontdek de veelzijdigheid van onze regio met de kabelbanen van See en geniet van het fantastische uitzicht op de Tiroler Alpen. De kabelbanen in See rijden zowel in de zomer als in de winter en verwennen passagiers met veiligheid en comfort. Stap in en ontdek het uitgebreide aanbod in het gezinsvriendelijke vakantieoord See.

Reis je met kinderen en heb je hulp nodig om je hele groep de berg op te krijgen? Het personeel helpt je graag een handje en helpt jou en je kinderen in en uit de kabelbanen. Gezinsvriendelijkheid staat hier immers voorop.

De kabelbanen en skiliften in See brengen actieve vakantiegangers in slechts enkele minuten naar boven. Laat je door deze kabelbanen naar de mooiste wandelpaden en gezinsvriendelijke skiroutes brengen. De kabelbanen in See bieden passagiers het hoogste niveau van veiligheid en comfort. Elf moderne skiliften brengen bezoekers in de winter naar 42,5 kilometer aan goed geprepareerde pistes en één kabelbaan brengt zomergasten rechtstreeks naar de wandelpaden in het gebied. Lees meer @See.at