Entry-header image

Posts Carousel Block

Silvretta Card

Waarschijnlijk heb je onze extra voorzieningen en activiteiten al gezien, toch? Er zijn er veel en je kunt van alles genieten. Maar vandaag willen we graag de nadruk leggen op de voordelen van de Silvretta kaart deze zomer.

Vereniging voor Toerisme

Brengt je volgende vakantie je naar Tirol? De experts van de toerismevereniging Ischgl-Paznaun hebben alle informatie die je nodig hebt. Kom meer te weten!

Skiliften in See

Ontdek de veelzijdigheid van onze regio met de kabelbanen van See en geniet van het fantastische uitzicht op de Tiroler Alpen. De kabelbanen in See rijden zowel in de zomer als in de winter en verwennen passagiers met veiligheid en comfort. Stap in en ontdek het uitgebreide aanbod in het gezinsvriendelijke vakantieoord See.

Skischool See

Al meer dan 100 jaar geleden, in februari 1903, vond in See de eerste skiles in de Paznaun plaats. Daarmee werd de basis gelegd voor de diepgewortelde skitraditie in Tirol en ook voor de Skischool See. Vandaag, 100 jaar later, zijn we er trots op dat we u met onze “sneeuwkennis” kunnen ondersteunen en u […]